vineri, 5 martie 2010

let`s talk about bitches!!!...male bitches!!!

...facem ce facem si noi femeile parca ne incapatanam sa dovedim ca da domne...in ceea ce priveste "the love issue"...suntem de-a dreptu` proaste si barbatii sunt cu adevarat smecheri!
...pai hai sa analizam:
o femeie in general nu poate spune decat ca are 2 ,maxim 3 barbati in viata ei(tatal...eventualul fiu si bineinteles...the husband)...asta e lege!...si atunci e "happy"...
Barbatul pe langa cele 2,maxim 3 femei pe care ar trebui sa le aiba in viata sa...mai are cate una pentru absolut fiecare nevoie "testosteronica"...daca pot sa spun asa...
-una clar este sotia...aia care "teoretic" ar trebui sa se priceapa la toate...si poate chiar o face saraca,dar deh...diversity is what we need!
-mama,logic...aia e pe post de ciocanitoare...Woody chiar!!!...ha-ha-ha-ha-ha....ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!!!
-si fiica...dumnezeule mare...nume de cod "bibelan de portelou"...pai da taica`,trebuie sa se roage,trebuie sa dea acatiste,sa se spovedeasca etc...doar nu vrem sa isi bata altul joc de munca masculului...nooo???!!!
-...amanta!...pentru ca nu te bate la cap,nu te suna din 5 in 5 minute sa te intrebe unde si cu cine esti,nu o intereseaza cate femei ai avut la viata ta,nici daca stii sa iti speli sosetele,vasele sau daca stii sa cosi un nasture...pe ea o intereseaza doar daca esti in stare sa ridici "nivelul politic"...
-...a doua amanta ...in cazul in care el a fost atat de imbecil si si-a gasit o prima amanta mai geloasa,bagacioasa,curioasa si nervozata decat nevasta...si atunci...cea din urma parca este o gura de H2O...bine numai in cazul in care nu esti monumental de prost si asta e cea mai a`dracu`!!!...daca e asa...ce pot sa spun,ai pus-o prietene!
-mai avem... de obicei o vecina...una eventual pana in 40 de ani,care arata ca o papusa gonflabila,buna de futut si care in loc sa te premieze cu cash...iti mai ofera o lingurita de zahar,un gogosar sau o muratura!
-...colega de serviciu,care bineinteles are senzatia(si nu stii de ce ) ca o placi si vrei sa i-o tragi...iar tu ca un adevarat gentelman ce te crezi...nu poti decat sa profiti de situatie..."stii,azi nu pot sa ajung la serviciu,dar imi completezi si mie hartiile alea te rog???!!!...mai bagi 2 batai din gene...si deja se simte ca dupa un sex oral!
...and fuckin` counting...vedeti voi...lumea barbatului este cu adevarat complicata...pai cum poate un singur om sa imparta atata "dragoste",imbratisari,sarutari...si sperma???huh???...este aproape inuman!
si se mai spune k barbatii sunt niste porci...AIUREA,sunt niste fiinte atat de gingase,iubitoare si generoase...ca doar "sharing is caring!!!"...ce pula lor
-femeile astea...niste frustrate!!!

0 comentarii: